با حضور معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مجتمع پذیرایی – گردشگری دانیال در شهر گرمدره استان البرز به طور رسمی افتتاح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این مجتمع گردشگری سه شنبه ۱۶ بهمن ۹۷ در سفر علی اصغر مونسان به استان البرز و با حضور عزیز الله شهبازی استاندار البرز افتتاح شد.
این مجتمع پذیرایی – گردشگری در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۷ هزار متر با سرمایه گذاری ۴۸۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی احداث شده است.
مجتمع پذیرایی – گردشگری دانیال دارای تالار های عروسی، اتاق های عقد، رستوران پذیرایی، سالن های سمینار و … است که توانسته برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه افتتاح این مجتمع گفت: «به نظر من مجتمع زیبایی است که به همت بخش خصوصی و با سلیقه هنری و زیبا احداث شده است و می تواند الگویی برای سایر مجتمع های پذیرایی و گردشگری باشد.»
او افزود: «حقیقتا مجتمع زیبایی است و می تواند در استان البرز و تهران به عنوان یک مجتمع بسیار ارزشمند به عرضه خدمات به گردشگران و ساکنان این دو استان بپردازد.»